Är du en digital stjärna med spring i benen?

Är du både en riktigt vass projektledare samt en stjärna på digital marknadsföring? Brinner du för träning och friskvård och vill bidra till att utveckla ett av Sveriges starkaste varumärken inom området? Då är Lidingöloppet kanske din nästa arbetsgivare?

I rollen som Projektledare Marknad har du en unik möjlighet att hjälpa en av Sveriges största arrangörer av motionslopp att ta nästa steg mot att bli en av Sveriges viktigaste aktörer, inte bara inom löpning/cykel utan även inom friskvård och hälsa!

Vi söker nu en projektledare som blir huvudansvarig för all vår digitala marknadsföring, i nuläget displayannonsering, sociala medier, nyhetsbrev men i framtiden även ytterligare kanaler. Du blir dessutom huvudansvarig för vårt content, inte minst på vår webbplats där du säkerställer att denna är optimerad för att maximera vår försäljning. I rollen ingår att analysera trafik och leads samt att, utifrån detta göra justeringar som hjälper oss att öka försäljningen av startplatser ytterligare. Utöver ovan nämnda uppgifter kan andra projekt såsom eventaktiveringar, partnersamarbeten samt kampanjplaneringar tillkomma.

Du kommer i din roll att rapportera till Lidingöloppets marknads- och kommunikationschef men även jobba nära eventplaneringen samt sponsoransvarig. Tjänsten är placerad på Lidingö.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området. Du har vidare minst 3 års erfarenhet av projektledning, och då inom marknad/produkt/försäljning med fokus på det digitala. Vi ser även med fördel att du har erfarenhet av arbete med säljdrivande kommunikation, gärna inom byråsidan eller på en marknadsavdelning. Ett starkt intresse för friskvård, träning och inte minst löpning är såklart en fördel men inte ett krav. Kunskap inom Photoshop och/eller InDesign är meriterande.

Dina egenskaper

Du är självgående, driven och van att jobba i en liten, ideellt ägd organisation med små medel. Du drivs av att hela tiden förbättra dig och de resultat du levererar och tvekar inte om att ifrågasätta ”sånt som vi alltid har gjort”. Du har inga problem utan ser det snarare som en utmaning att jobba i en organisation i stor förändring.

---

Hör av dig med din ansökan och/eller frågor till fredrik.montgomery@lidingoloppet.se , 0706-70 55 40

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med