Löpinspiration

Välkommen till TCS Lidingöloppets sida för löpinspiration. Den här sidan kommer vi succesivt att fylla med filmer, bloggar, artiklar och mycket mer, som ska hjälpa dig att känna dig laddad för ditt kommande TCS Lidingölopp.


Läs även om...

Lyckas med TCS Lidingöloppet

I sex avsnitt från Lidingöloppet kommer ambassadören Magnus Bergman att vägleda dig på vägen mot ditt Lidingölopp. 

Läs mer »

Frågor om kost och löpning

Frågorna om hur man ska äta kring träning är många, här kommer svaren på några av frågorna som vi fått ute i spåret.


Läs mer »

Träningsmat

Träning är A och O för att komma i form. En förutsättning för att kunna träna är att man håller sig frisk. Felet som många gör är att de ökar sin träningsvolym men glömmer maten och efter några pass svarar inte kroppen som den ska – de blir sjuka. Kan man undvika detta?

Läs mer »

Håll dig frisk fram till Lidingöloppet

Ligger du i hårdträning inför Lidingöloppet? Går träningen bättre än på länge och skulle en vanlig förkylning kunna äventyra höstens stora utmaning?

Läs mer »

Matinspiration innan loppet

Dagarna innan, och under loppet är det väldigt viktigt att tänka på vad du äter om du ska springa långt. Här får du tips på vad du ska äta och att planera dina måltider.

Läs mer »

Matinspiration från AXA

AXA Sports Clubs dietist Jennie Johansson ger här tips om hur du ska äta med några månader kvar till Lidingöloppet. Låt dig inspireras till bra och effektiv träningsmat!

Läs mer »

Klä dig rätt för vinterträningen

Klädmässigt är vinterträning en balansgång mellan att vara varm men inte för varm. Bäst brukar det bli om man upplever det lite kallt i början och sedan värms upp i takt med att man kommer igång.

Läs mer »

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med