Nedan hittar du alla partners till loppet. Vill du veta mer om något av företagen klicka på deras logotyp

SCOTT Sports AB är en av Sverige största aktörer inom sportvärlden och är aktiva inom områdena cykel, motosport, vintersport och löpning.
NO SHORTCUTS är deras ledord och handlar om att göra rätt saker på rätt sätt. Genom en genuin kärlek till sporten skapar SCOTT innovativa produkter i syfte att både inspirerar sina kunder och dem själva. Deras bredd och djuplodande produktsortiment gör att det finns något för alla, vare sig du är elitcyklist eller glad motionär.  

Enervit finns i 37 länder runt om i hela världen och är bl.a. officiell leverantör till alla lopp i En Svensk Klassiker och till till SHL (Svenska Hockey Ligan) samt Svenska Skidskyttelandslaget. Enervits vision är att tillfredsställa aktiva människors behov för energi- och näringstillskott på både elit- och motionsnivå genom att erbjuda produkter som hjälper dem att prestera maximalt och nå sina mål i träning och tävling.

Från 2016 kommer alla som springer något av Lidingöloppets lopp att bli bjudna på Enervit sportdryck vid vätskekontrollerna. Vi är superladdade, och hoppas att få träffa massor av lika laddade löpare i kontrollerna!

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med