Lidingöloppet - Bloggare för STARK och Lidingöloppets Ultrakombo sökes

Bloggare sökes!

STARK och Lidingöloppets Ultrakombo är prestationen utöver det vanliga för atleten utöver det vanliga. Nu söker vi efter en person som vill blogga om sin resa fram till loppet

För att genomföra STARK och Lidingöloppets Ultrakombo så ska du under Lidingöloppet MTB på lördagen cykla 63 km för att sedan på söndagen spring Lidingöloppet Ultramarathon 50 km. Förra året var första året som denna ultrakombo fanns med under Lidingöloppets Vårhelg och det var då 13 tappra atleter som krigade sig igenom utmaningen. Dessa har numera en permanent närvaro på vår ”Wall of fame” på hemsidan. I år är vi på jakt efter en person som ska genomföra ultrakombon och skulle vilja vara vår officiella bloggare under sina förberedelser inför loppen.

Bloggaren kommer få startplatserna till båda loppen av oss samt en prenumeration på tidningen STARK. Det är även på STARK:s hemsida som bloggen kommer ligga och den kommer att spridas i såväl våra som STARK:s sociala medier, utöver det så kommer den även ligga länka på både Lidingöloppet Ultramarathon och Lidingöloppet MTB:s hemsida. 

Vad behöver man då göra för att bli vår bloggare? 

Först och främst så ska du självklart genomföra såväl Lidingöloppet MTB 63 km samt Lidingöloppet Ultramarathon 50 km 2018. Sen så ska du gilla att dela med dig om din träningsvardag och tycka om att uttrycka dig i text. Bloggens fokus ska vara på din träning men du får självklart även dela med dig om alla andra saker som påverkar din väg fram emot Lidingöloppets Vårhelg 2018.

Känner du att detta passar in på dig så vill vi väldigt gärna att du hör av dig till oss på tavling@lidingoloppet.se. I ämnesraden skriver du ”Bloggare Ultrakombon” och i mailet så vill vi gärna ha en presentation av dig samt en motivering om varför det är just du som ska bli får bloggare. 

Sista datum att skicka in intresseanmälan är 15 november 2017!

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med