Bli Lidingöloppet MTB:s bloggare hos Bicycling!

Nu söker vi två nya bloggare som vill dela med sig av sin uppladdning inför Lidingöloppet MTB 2019! Bloggarna kommer ligga på bicycling.se och flitigt förekomma i våra nyhetsbrev, sociala medier och på vår hemsida.

Vad krävs då för att bli bloggare för Lidingöloppet MTB?

Du är en person som har gått och blivit förälskad i att cykla MTB, om det är en mångårig kärlek eller om du fortfarande är nykär är oväsentligt. Att bege sig ut i skog och mark och svettas på en mountainbike är något som du hur mycket du än försöker, inte kan hålla dig borta ifrån, oavsett om det kommit ett nytt avsnitt av favoritserien på TV eller inte. Lägg där till att du tycker om att skriva texter och gillar att dela med dig av dina upplevelser, bilder och filmer så är du som klippt och skuren för denna roll.

Varför ska man vara bloggare för Lidingöloppet MTB?

Förutom att du får möjligheten att vara bloggare för Sveriges bästa MTB lopp så får du även din startplats till 2019 års lopp kostnadsfritt (63 km eller 23 km) och så får du även kläder från SCOTT och plats på vårt MTB-läger på Lidingö 12-14 april. Utöver detta så kommer du få möjligheten att synas och höras inte bara genom våra kanaler utan även på bicycling.se.

Vad behöver man göra för att bli bloggare då?

Du behöver skicka in ett mail till press@lidingoloppet.se där du skriver:

Lite kort om dig som MTB-cyklist och varför just du älskar att cykla.

Vilken sträcka du har tänkt att cykla på Lidingöloppet MTB 2019 (63 km eller 23 km)

Samt en motivering till varför det är just du som ska bli vår bloggare.

Sista dag att ansöka är 5/12-2018

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med