Livsviktigt – och väldigt, väldigt roligt!

På ett försommarvackert Djurgården samlar du kollegorna, vännerna eller familjen för att promenera, jogga eller springa 5 eller 10 kilometer genom lummig skog och längs glittrande vatten. Sedan njuter ni av en mysig picknick i gröngräset.

Blodomloppet är motionsloppet som uppmärksammar och uppmanar till blodgivning, en livsviktig gärning där vi alla behöver bidra för att rädda liv. Blodomloppet arrangeras på 17 orter i Sverige, Blodomloppet Stockholm går av stapeln på våren. 

Blodomloppet drivs som en ideell förening där medlemmarna är arrangörsföreningar och blodcentraler. Syftet är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil.

Blodomloppet 10 km är seedningslopp till TCS Lidingöloppet och Rosa Bandet-loppet. Mer info

Välkommen till Blodomloppet Stockholm!

Läs mer om Blodomloppet Stockholm

Vi ses våren 2019!

Nyheter

Anmälan till Blodomloppet Stockholm är öppen
Blodomloppet
måndag, 15 januari 2018

Anmälan till Blodomloppet Stockholm är öppen

90 procent av de 20 000 deltagarna kommer till Blodomloppet Stockholm med sina kollegor, men även kompisarna och familjen trivs på försommarvackra Djurgården. Här väntar 5 eller 10 km som du springer, joggar eller promenerar genom lummig skog och längs glittrande vatten. Efter loppet väntar ett stort härligt mingelparty i gröngräset där ni njuter av er picknick. Med livemusik och glada speakrar utlovas skön stämning i målområdet.

Drygt 20000 springer för blodgivningen i Stockholm
Blodomloppet
måndag, 5 juni 2017

Drygt 20000 springer för blodgivningen i Stockholm

7 och 8 juni deltar över 20 000 personer i den 25:e upplagan av Blodomloppet i Stockholm. Loppets syfte är att uppmärksamma vikten av blodgivning. Utan blodgivarna stannar sjukvården.

Blodomloppet arrangeras i samarbete med