Lidingöloppet - Nyheter

Långlöpning, deltagarrekord och snabba löpare på Lidingö

2018-05-08

I helgen arrangerades Lidingöloppet Ultramarathon och Vårmilen. En härlig löpardag för de drygt 1500 löparna i solen på Lidingö med bl.a. David Nilsson, Charlotte Karlsson, Anna Haag och Emil Jönsson på startlinjen för Vårmilen som slog nytt deltagarrekord.

Läs mer »

Köp riktigt schysst mat från Baton Rouge på arenan på söndag

2018-05-02

Baton Rouge är ett Lidingöbaserat företag som har två restauranger och en food truck. På Lidingövallen kommer deras Food truck att finnas där besökare kommer kunna köpa riktigt schysst ekologisk mat.

Läs mer »

Team Sportia sätter sitt eventbolag i konkurs – Lidingöloppets Vårhelg tappar sin huvudsponsor

2018-04-12

För någon vecka sedan fick vi informationen att Team Sportias evenemangsbolag försatts i konkurs. Vilket innebär att Lidingöloppets Vårhelg blir av med sin huvudsponsor.

Läs mer »

Förbered dig inför vårens löpning

2018-04-11

Äntligen vår! Vad behöver du tänka på nu i början av löparsäsongen? I år har ju vintern varit tuff med mycket snö även i södra Sverige. Det betyder att många av er tagit ett längre uppehåll från löpningen än vanligt.

Läs mer »

Linimentskola med Mr Ormsalva

2018-02-26

Vi har pratat liniment och muskelvård med en person som vet mer än de flesta om uthållighetsidrott och slutkörda muskler

Läs mer »

Daniel trivs på Lidingö

2018-02-08

Daniel Nilsson trivs på Lidingö. Han bor här, bara ett stenkast från Lidingövallen. Han har genomfört alla Lidingölopp sedan 1999. Han har sprungit Lidingöloppet Ultramarathon nio gånger, varit tvåa två gånger – och övriga sju lopp har han vunnit!

Läs mer »

Nytt kundforum för Lidingöloppet Ultramarathon

2018-02-01

Från den 1 februari öppnas ett nytt kundforum med frågor och svar kring alla Lidingöloppets olika lopp. Här kan du få svar på de frågor du har från våra kunniga medarbetare. 

Läs mer »

Träna inför Vårmilen med Racefox

2018-01-24

Visste du att åtta av tio löpare springer med för långa steg och med felaktig hållning? Nu lanserar TCS Lidingöloppet och Vårmilen den digitala coachen Racefox som hjälper dig att bli en snabbare löpare genom att förbättra din löpteknik – medan du springer.

Läs mer »

Starka Anna gillar våren på Lidingö

2018-01-22

Anna Bylund var snabbast av alla i STARK Magasin och Lidingöloppets Ultrakombo i våras. Det vill säga 63 km MTB-cykling på lördagen och 50 km löpning på söndagen.

Läs mer »

Christine bloggar inför sin Ultrakombo

2017-12-19

Christine Tedenlind är utvald som vår bloggare för Ultrakombon. Nu kan du läsa hennes första inlägg.

Läs mer »

Insamling till Barncancerfonden gav 13900 kr

2017-05-15

De 6-7 maj arrangerades Lidingöloppets Vårhelg som består av Lidingöloppet MTB, Lidingöloppets Ultramarathon samt Vårmilen. Helgen hade i år deltagarrekord och på plats bland alla deltagare och besökare fanns Team Rynkeby Täby för att sköta knatteaktiviteterna på Lidingövallen.

Läs mer »

Vinnare Miljötävlingen 2017

2017-05-12

Nu är vinnarna i miljötävlingen dragna. Tack till alla som tog med sig sitt skräp till målet och till er som slängde skräpet i sopkorgar vid vätskestationerna. 

Läs mer »

Ultrakombon - en utmaning över det vanliga

2017-04-11

Lidingöloppet presenterar tillsammans med STARK Magasin en utmaning över det vanliga.

Läs mer »

Innehåll vätskekontroller

2017-04-03

När du springer hos oss passerar du ett antal välfyllda vätskekontroller. Vid dessa finner du:

Läs mer »

Frågor och svar om Enervit

2017-04-03

Under Lidingöloppets vårhelg serveras sportdryck från Enervit. Se en sammanställning av de vanligaste frågorna om just Enervit.

Läs mer »

Tina Forsberg - Ultraambassadör

2017-02-24

Tjusningen med löpning är något som många människor har funnit och ofta så löps det en mil eller max två åt gången. Men sen så finns det de där personerna som inte nöjer sig med att springa en mil eller två utan deras ögon är fästa vid horisonten och nyfikenheten om vad som finns där bakom gör att det enda alternativet är att fortsätta springa.

Läs mer »

Så hjälper 2XU dig mot dina mål

2017-02-24

Vad ska man tänka på när man väljer kläder och på vilket sätt kan kläderna hjälpa mig i träningen? 2XU, klädesmärket med fokus på kompression ger tips varför just kompressionskläder är träningskroppens bästa vän.

Läs mer »

Dra ihop kompisgänget och spring Vårmilen

2017-02-16

Den 6 maj har du möjlighet att tillsammans med 4 av dina bästa kompisar delta i vårens vackraste millopp. Anmäler du 4 personer får du den 5:e startplatsen utan kostnad.

Läs mer »

Boenderbjudande

2017-02-16

I samband med Lidingöloppets Vårhelg så har vår partner Rönneberga tagit fram ett schysst boendepaket för dig som deltar i loppet.

Läs mer »

Tips på träningsmat

2017-02-17

Kan du ibland undra vad som är bra att äta i samband med ett träningspass? Här hittar du tips hur du kan tänka kring maten.

Läs mer »

Lidingöloppet Ultramarathon arrangeras i samarbete med