Sidan hittades inte

Läs även om...

TCSLidingöloppet

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Saknar du en plats till höstens TCS Lidingöloppet 30?
Det finns platser kvar för dig som vill springa. Gå in och anmäl dig nu >>
Anmäld?

Har du anmält dig men kan inte hitta dig på Anmälda löpare? Just nu ligger vi något efter med registreringen men under v.33 är vi åter ikapp och du kan då se din anmälan på hemsidan.
Alla mail inkomna till vår info-adress kommer att besvaras i den ordning mailen kommer in. Vi ber er att inte maila flera gånger angående samma ärende. Vi ber om lite tålamod och arbetar för fullt för att besvara alla mail.


Läs mer »

Lidingö Ultra och Vårmilen

Stort tack alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik! Vi välkomnar er tillbaka den 7 maj 2017. 

Under sommaren komemr vi ha begränsad telefonservice. Vi kommer svara på mail under sommaren med lite lägre tempo än vanligt. Vi vill önska er alla en skön löparsommar!

Läs mer »

Lidingöloppet MTB

Stort tack till alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik för årets arrangemang! Vi välkomnar er tillbaka den 6 maj 2017. Anmälan är öppen »

Under sommaren komemr vi ha begränsad telefonservice. Vi kommer svara på mail under sommaren med lite lägre tempo än vanligt. Vi vill önska er alla en skön cykelsommar!


Läs mer »