Sponsoransvarig vikariat

Lidingöloppet söker en driven, innovativ och engagerad sponsoransvarig för ett vikariat till och med oktober 2018.

Arbetsuppgifter

I rollen som sponsoransvarig kommer du ha det övergripande ansvaret kring alla sponsorrelaterade frågor. Tillsammans med ett team om fyra personer arbetar ni för att tillgodose sponsorns rättigheter, exponering och tillika affärsnytta. Du kommer att arbeta i årscyklar där processen börjar med ett planeringsmöte där ni sätter riktlinjer för samarbetet, utarbetar en kommunikationsplan för att sedan aktivera samarbetet. Du kommer vara kontaktytan mot sponsorerna såväl som med externa samarbetspartners kopplade till samarbetet, exempelvis eventbyråer. Du ansvarar för inköp av material och ser till att allt finns där det ska när eventen drar igång.

Väl under eventen är det du som är kontaktpersonen och ditt ansvar är att se till att allt rullar enligt plan och du löser de eventuella problemen som uppstår. I efterhand ansvarar du för utvärdering av alla sponsorer i enlighet med uppsatt plan. Det kan komma att handla om hur väl de blev exponerade, hur deras trafik till deras sociala medier var och vad ni skulle kunna utveckla inför ett nästa samarbete.

Målet med rollen är att skapa innovativa lösningar åt dina sponsorer och stort fokus läggs vid att sponsorerna ska få ut så mycket affärsnytta som möjligt av erat samarbete vilket också kommer påverka hur samarbetet tar sig uttryck. Rollen kommer innebära resor för att åka ut och träffa sponsorerna samt helg- och kvällsarbete i perioder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning är meriterande
• Minst ett par års erfarenhet från liknande roll inom eventproduktion eller eventkoordinering
• Meriterande om du tidigare arbetat med externa parter i eventplaneringen
• Meriterande med erfarenhet och kunskap från en kommunikationsavdelning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska

För att trivas i rollen är du strukturerad och van att arbeta självständigt. Du har en prestigelös inställning och trivs i en varierad vardag där kasten mellan arbetsuppgifterna och ansvarområdena är många. Du är kreativ till ditt sätt och duktig på att på att snappa upp tankar och idéer för att sedan verkställa dem. Givetvis är du serviceinriktad och du brinner för att skapa lyckade samarbeten.

Klicka här för att söka tjänsten »