Åka till TCS Lidingöloppet

Det finns flera sätt att ta sig till ditt Lidingöloppet. Då vi har begränsat med parkeringsmöjligheter rekommenderar vi samåkning av alla dess slag, i tåg, buss eller bil. Och cykel så klart, även fast vi tror att dina ben kan vara lite väl möra efter 30 km löpning.


Gratisbuss tur och retur Ropsten-Lidingövallen

 

Fredag, lördag och söndag har TCS Lidingöloppet speciella gratisbussar som går mellan tunnelbanestationen Ropsten och Lidingövallen, där nummerlappsutdelningen och Sportmässan finns. Eftersom både framkomligheten och parkeringsmöjligheterna är starkt begränsade kring tävlingsområdet uppmanar vi deltagare från Stockholmsområdet att om möjligt utnyttja T-bana röda linje 13 till Ropsten för vidare transport med dessa gratisbussar. Vi ser också till att du kommer tillbaka till Ropsten med buss.

 

Gratisbussarna går till och från Ropsten mellan följande tider:
Fredag klockan 12.00– 22.00
Lördag klockan 08.00 – 21.30
Söndag klockan 08.00 – 17.00

 

Övriga tider går ordinarie busslinjer 203, 204 samt 212 till Lidingövallen (tyvärr ej gratis). Gå in på www.sl.se för info ang biljetter, priser och tidtabeller.

Bussarna körs av:

 Löpartåget - Göteborg - INSTÄLLT 2016!

Här nedan är en hälsning från SJ angående det inställda Löpartåget.

Hej löpare,
Sedan flera år tillbaka har SJ kört det uppskattade ”Lidingöloppståget” mellan Göteborg-Stockholm, för alla som deltar i det populära motionsloppet. I år genomför Trafikverket ett omfattande arbete med spårförbättringar samma dag som Lidingöloppet äger rum, lördagen den 24 september, vilket gör att inga extrainsatta tåg kan köras denna dag.

Som ett alternativ till Lidingöloppståget håller SJ på att ta fram ett förmånligt erbjudande på resor med ordinarie tåg till och från Stockholm under Lidingöloppshelgen. Mer information och länk till bokning publiceras på Lidingöloppets hemsida i början av juni.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Vänliga hälsningar,

SJ ABSJ Tåg

Bor du ute i vårt avlånga land och vill ta tåget så slår vi ett slag för SJ. Besök www.sj.se för mer information om tågtider m.m. Alla tåg anländer till Stockholm Central, varifrån man sedan smidigt kan ta tunnelbanans röda linje 13 till Ropsten. Ropsten är ändhållplats och resan dit tar ca 8 minuter.
Från Ropsten går TCS Lidingöloppets gratisbussar i skytteltrafik till Lidingövallen.

Nu kan du boka din SJ-biljett med 10% rabatt! Klicka på länken nedan för att komma till sidan med den rabatterade bokningen.
Klicka här för att göra din rabatterade bokning »

Fjärrbuss till Lidingöloppet

Ska du springa TCS Lidingöloppet 30 km på lördagen? Lidingöloppet erbjuder tillsammans med transportpartnern, ett brett utbud av bekväma bussresor som tar dig ända fram till Lidingövallen.
Läs mer om bussresorna här!Bil

Vi rekommenderar alla löpare och åskådare som kommer med bil till Lidingö att samåka i så stor utsträckning som möjligt. Framkomlighet och parkeringsmöjlighet är starkt begränsade på ön.
Från Ropsten går det att följa de gula trafikskyltarna som finns längs vägarna på Lidingö, samt polis och trafikvakternas hänvisningar. Ett alternativ är att parkera bilen vid Ropsten och därifrån resa med TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats i bilen över, eller vill du åka med i någons bil? På denna sida, se länk nedan, kan ni försöka hitta varandra - chaufförer och passagerare. Lycka till!
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »

 

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller åk med gratisbussen till TCS Lidingöloppet.