Tack för i år! Välkommen tillbaka den 6 maj 2017

Stort tack till alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik för årets arrangemang! Vi välkomnar er tillbaka den 6 maj 2017. Anmälan är öppen »Resultat Lidingöloppet MTB 2016

Läs även om...

​Lidingöloppet MTB öppnar anmälan för 2017

Idag öppnar anmälan till Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, som arrangeras för femte gången lördagen den 6 maj 2017. Specialpris för tidigt anmälda!

Läs mer »

Lidingöloppet MTB 2016

Lördagen den 7 maj arrangerades Lidingöloppet MTB 2016. Läs om loppdagen i den här artikeln

Läs mer »

Tack för ett härligt lopp 2016

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare, publik, funktionärer och partners för ett fantastiskt Lidingöloppet MTB 2016. Här kan du se några bilder från gårdagen.

Läs mer »

Lidingöloppet MTB 2016 avgjort

Fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB avgjordes idag den 7 maj. Strålande sol och +20 grader bjöds alla cyklister på. Det blev en spännande dag där spurtstrid mellan fyra man avgjorde vem som skulle segra på herrsidan. Längst strå drog Lars Bleckur. I damklassen var Isabelle Söderberg den som var starkast och var bara 8 sekunder från banrekordet.

Läs mer »

Lidingöloppet MTBs damklass kommer att bjuda på en tuff fight

Den 7 maj avgörs den fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB. Det kommer att vara en tuff fight om segern på damsidan där det kommer att koras en helt ny segrare.

Läs mer »

Jämnt herrstartfält i Lidingöloppet MTB 2016

När den fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB arrangeras är det ett herrstartfält som är meriterat. Den absoluta toppen cyklar EM, men annars kommer som vanligt stora delar av eliten till Lidingö. Det finns några riktigt vassa åkare som kommer göra upp om segern.

Läs mer »

Snabba frågor med Henrik Öijer

Inför den 7 maj har vi snackat med Henrik Öijer, Falu CK, som är en rutinerad herre och som dessutom driver en välbesökt blogg. Förra året kom han 11 hos oss och det ska bli spännande att se vad han kan göra i år.

Läs mer »

Snabba frågor med Isabelle Söderberg

Ett spännande namn i årets lopp är Isabelle Söderberg, team Ormsalva, den rutinerade och OS-meriterade landsvägscyklisten. Isabelle är tillbaka i MTB-sadeln och det blir intressant hur loppet går när tävlignshornen kommer fram.

Läs mer »

Sponsorlogo
BilderoFilmer

Annons