Lidingöloppet MTB är tillbaka den 2 maj 2015 - Anmälan är öppen!

Tack till alla cyklister, funktionärer, samarbetspartners och besökare som bidrog till att genomföra Lidingöloppet MTB 2014 på bästa sätt. Läs mer om dagen här »  Välkomna tillbaka nästa år! 

 

Anmälan 2015 här »

Läs även om...

Testa pannlampor i cykelspåret

Dags att ladda upp för träningspassen under de mörka höstkvällarna. Med en pannlampa på hjälmen kan du fortsätta att träna i skogen lång tid framöver.

Läs mer »

Extra lycka

I torsdags samlades ett gäng namnkunniga och entusiastiska MTB-cyklister för att köra ett gemensamt träningspass på Lidingöloppet MTB-spåren. Med Andreas Danielsson i spetsen, utgick de från Tvåhjulsmästarbutiken Maltes på Lidingö och gav sig sedan iväg. 

Läs mer »

Nyhetsbrev Augusti

Häromdagen skickades nyhetsbrevet för augusti ut. Här kan du läsa reportage om loppet, en krönika om prylar av Andreas Danielsson och en del annat.

Läs mer »

Sommarkampanj

Missa inte vår SOMMARKAMPANJ och passa på att anmäla dig till Lidingöloppet MTB redan nu

Läs mer »

Lyckad helg på CykelVasan

Lidingöloppet MTB fanns på plats i Lindvallen under CykelVasan. Besökarna kunde delta i en frågetävling med chans att vinna startplatser till Lidingöloppet MTB 2015. Vinnarna är nu utsedda.

Läs mer »

Nyhetsbrev sommar!

Sommar sommar sommar, årstiden lägger sig över landet med värme och ledigheter i sikte. Och med det kommer sköna dagar att trycka på lite fler timmar i skog och mark!

Läs mer »

Sommarens bästa cykelögonblick

Nu är sommaren äntligen här! Med sommaren och semestern kommer tillfällen att ge sig ut och cykla. Var med och visa upp din cykelsommar och vinn priser.

Läs mer »

Fototävlingen avgjord!

Under Lidingöloppet MTB genomfördes en fototävling och nu är vinnaren utsedd.

Läs mer »

Sponsorlogo
Marathon-Photos

Annons