Sponsorlogo
Marathon-Photos

Annons

Tack för Lidingöloppet MTB 2014

Tack för Lidingöloppet MTB 2014

Söndagen den 4:e maj gick andra upplagan av Lidingöloppet MTB. Tävlingens segrare blev Calle Friberg och Linn Tyllman. Dagen bjöd på varierande väder och många härliga prestationer i cykelspåren. Läs mer om dagen här »

Vi hade även en fotograf på plats ute i spåret.
Kolla in de otroligt snygga bilderna från fotografen Peter Holgersson här »

Se resultat från tävlingen här »

Välkommen tillbaka 2/5 2015! Anmäl dig här »Läs även om...

Lidingöloppet MTB tar semester

Nu är det dags för oss på Lidingöloppet MTB att ta några veckor sommarledigt och under tiden kommer det att vara begränsad möjlighet att nå oss.

Läs mer »

Nyhetsbrev sommar!

Sommar sommar sommar, årstiden lägger sig över landet med värme och ledigheter i sikte. Och med det kommer sköna dagar att trycka på lite fler timmar i skog och mark!

Läs mer »

Sommarens bästa cykelögonblick

Nu är sommaren äntligen här! Med sommaren och semestern kommer tillfällen att ge sig ut och cykla. Var med och visa upp din cykelsommar och vinn priser.

Läs mer »

Fototävlingen avgjord!

Under Lidingöloppet MTB genomfördes en fototävling och nu är vinnaren utsedd.

Läs mer »

Evenemangshelgen 3-4 maj

Årets första Lidingöloppsevenemang genomfördes i helgen och både Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon var mycket lyckade!

Läs mer »

Lidingöloppet MTB 2014 avgjort

Andra upplagan av Lidingöloppet MTB är nu avgjord och dagen bjöd på varierande väder, spännande lopp och två segrare som var en bit före konkurrenterna. Dagens segrare var Calle Friberg och Linn Tyllman.

Läs mer »

Krönika: Andreas Danielsson

Jag gillar verkligen inte att skriva sådant som folk i allmänhet redan vet, tillexempel att ”nu är det äntligen vår, eller sommar”. Men ibland är det svårt att hålla sig.

Läs mer »