Lidingöloppet MTB är tillbaka den 2 maj 2015 - Anmälan är öppen!


I år är det dags för den tredje upplagan av Lidingöloppet MTB 63 km. Nyhet för i år är 2 nya distanser med Lidingöloppet MTB 23 km motionsklass eller tävlingsklasser för ungdomar samt Lilla Lidingöloppet MTB på 3 km. Ordinarie anmälan är öppen till den 21 april. Välkomna den 2 maj 2015!Glädjande nyheter för er som ännu inte säkrat er plats till Lidingöloppet MTB! Anmälan till årets upplaga håller öppet via hemsidan till och med torsdag den 23 april.

Över 1500 cyklister är redan anmälda och ännu finns det platser kvar i samtliga distanser. Välkomna att inleda årets cykelsäsong med oss den 2 maj!

Anmäl dig här >>INFO TILL ALLA ANMÄLDA:
Ett tekniskt fel har gjort att alla som anmält sig till något av våra lopp har fått fel bekräftelsemail för sin anmälan, eller inte fått ett mail alls.
Vi kommer så snart som möjligt skicka ut korrekt bekräftelsemail till alla anmälda (förutsatt att man angivit en korrekt email).
Undrar du om du är anmäld, gå in på sidan för anmälda deltagare.

 Läs även om...

Matthias Wengelin cyklar Lidingöloppet MTB 2015

Matthias Wengelin som vann premiärupplagan av Lidingöloppet MTB kommer tillbaka 2015. Matthias är en av Sveriges mest framstående MTB-cyklister och kommer att utmana om segern i årets upplaga av Lidingöloppet MTB >>

Läs mer »

Sista anmälningsdag 23/4

Glädjande nyheter för er som ännu inte säkrat er plats till Lidingöloppet MTB! Anmälan till årets upplaga håller öppet via hemsidan till och med torsdag den 23 april. Över 1500 cyklister är redan anmälda och ännu finns det platser kvar i samtliga distanser. Välkomna att inleda årets cykelsäsong med oss den 2 maj!

Läs mer »

Platser kvar på MTB-träningshelg

Det finns fortfarande platser kvar till MTB-träningshelg den 24-26 april på Rönneberga Kursgård, Lidingö. Bland annat kommer Calle Friberg & Jessica Clarén vara med för att ge dig bästa tänkbara uppladdning inför ditt lopp den 2 maj.

Läs mer »

Nyhetsbrev april - 3 veckor kvar!

Läs det senaste nyhetsebrevt och börja ladda inför starten den 2 maj

Läs mer »

Vi hjälper Team Rynkeby Täby att samla in pengar

Lidingöloppet MTB och Team Rynkeby inleder ett samarbete där Lidingöloppet skänker pengar till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Bland annat går alla intäkter från helgens barnaktiviteter, Knatte MTB och Knatteultran, oavkortat till insamlingen.

Läs mer »

Tävla om startplats till Cykelvasan

SILVA som är samarbetspartner till Lidingöloppet tävlar nu ut en startplats till Cykelvasan till alla er som anmäler er innan den 15 april. 

Läs mer »

Påsktävling!

Tillsammans med en av våra bloggare, Christofer Cedervall, kör vi nu en påsktävling för alla barn och ungdomar!

Läs mer »

Access Rehab svarar på frågor

Access Rehab är en stolt samarbetspartner till Lidingöloppet MTB och vill gärna hjälpa dig att kunna prestera på topp. Här får du svaren på en del vanliga frågor som just berör cyklister.  

Läs mer »