Lidingöloppet MTB - ett av Sveriges största MTB-lopp den 7 maj 2016!

Den 7 maj 2016 är det dags för den 4:e upplagan av Lidingöloppet MTB, Stockholms största MTB-lopp på en mäktig bana i havsnära natur. En unik cykelupplevelse för alla åldrar och lika utmanande för elit som motionär. Välj mellan 63 km, 23 km och två olika distanser för barn. Lidingöloppet MTB 63 km är seedningsgrundande för Cykelvasan! Anmälan är öppen!


Marknadsförning

Läs även om...

​Lidingöloppet MTB toppar energin med Enervit

Vi och Enervit inleder ett djupare samarbete. Enervit blir Officiell partner för sportdryck och energi till samtliga av Lidingöloppets arrangemang. 

Läs mer »

Välkommen till Lidingöloppets Vårhelg

Vi vill passa på att bjuda in dig till Lidingöloppets Vårhelg den 6-8 maj på Lidingö, det här evenemanget är startskottet för 2016 års Lidingöloppsarrangemang och vi längtar redan.

Läs mer »

Nyhetsbrev januari

Läs senaste nyhetsbrevet inför Lidingöloppet MTB 7 maj 2016

Läs mer »

Krönika nytt år Calle friberg

Calle Friberg hälsar från Sydafrika där han just nu befinner sig på ett längre läger tillsammans med flickvännen Lisa Nordén

Läs mer »

Klä dig rätt för vinterträningen

Lidingöloppet MTBs samarbetspartner 2XU ger er lite tips för att klä sig rätt under vinterns träningspass.

Läs mer »

Nu öppnar anmälan för Lilla Lidingöloppet MTB

Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, arrangeras för fjärde gången den 7 maj 2016. Nu öppnar anmälan till Lilla Lidingöloppet MTB och utökas med en ny distans.

Läs mer »

Lidingöloppet MTB Nyhetsbrev Jul

Julen står för dörren och Lidingöloppet MTB är en perfekt julklapp för dig som inte köpt något än. Läs julens MTB- nyhetsbrevet 

Läs mer »

Calle fortsatt ambassadör till Lidingöloppet MTB

Lidingöloppet MTB hade under 2015  framgångsrika Calle Friberg som ambassadör. Nu fortsätter han som MTB-loppets ambassadör.

Läs mer »

Sponsorlogo
BilderoFilmer

MTB2016

Annons