Lidingöloppet MTB är tillbaka den 2 maj 2015 - Anmälan är öppen!


Tack till alla cyklister, funktionärer, samarbetspartners och besökare som bidrog till att genomföra Lidingöloppet MTB 2014 på bästa sätt. Läs mer om dagen här »  Välkomna tillbaka 2 maj 2015!

 Läs även om...

Access Rehab svarar på frågor

Access Rehab är en stolt samarbetspartner till Lidingöloppet MTB och vill gärna hjälpa dig att kunna prestera på topp. Här får du svaren på en del vanliga frågor som just berör cyklister.  

Läs mer »

Cykloteket Racing Team till Lidingöloppet MTB

Cykloteket Racing Team, ett av Sveriges hårdast satsande cykelteam, kommer med stora delar av teamet till Lidingöloppet MTB den 2 maj. Med åkare som bland annat förra årets silvermedaljör Fredrik Edin sätter teamet verkligen prägel på elitstartfältet.

Läs mer »

Vinn biljetter till Clash of Nations

Se världseliten inom extremsport tävla på samma arena som Skid-VM i Falun! Clash of Nations arrangeras på Lugnet den 27-28 mars.

Läs mer »

Möt våra cykelbloggare

Nu är våra nya cykelbloggare igång med uppladdningen inför Lidingöloppet MTB den 2 maj. Läs en intervju med bloggarna nedan

Läs mer »

50 dagar kvar till start

För Cykloteket Racing Team är Lidingöloppet MTB den självklara säsongspremiären och ett viktigt inslag i tävlingskalendern. Isak Strömberg, tränare och sportsligt ansvarig för CRT, ger dig de bästa tipsen för att komma så väl förberedd som möjligt!

Läs mer »

Calle är klar

Calle Friberg som vann 2014 års upplaga av Lidingöloppet MTB återkommer till årets lopp och satsar på seger för andra året i rad. Calle blir även ambassadör för loppet

Läs mer »

2 härliga dagar på Möten & Events

Den 18-19 februari fanns Lidingöloppet på plats under mässan Möten & Events på Kistamässan. 

Läs mer »

Prata cykling med oss

Kom och prata cykel med oss på Kistamässan. Vi finns på Möten & Events-mässan onsdag och torsdag. Vinn priser och kika på en riktigt fet cykel.

Läs mer »