Tack för i år! Välkommen tillbaka den 6 maj 2017

Stort tack till alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik för årets arrangemang! Vi välkomnar er tillbaka den 6 maj 2017. Anmälan är öppen »Resultat Lidingöloppet MTB 2016

Läs även om...

Goodiebagen 2016

Alla deltagare i distanserna 23 & 63 km på årets Lidingöloppet MTB fick en fullmatad goodiebag efter målgång. 

Läs mer »

Barnaktiviteter på Lidingöloppets Vårhelg

Under årets upplaga av Lidingöloppets Vårhelg den 7-8 maj på Lidingövallen arrangerades barnaktiviteter på Kids Zone för andra året i rad. 

Läs mer »

Vinnare Miljöpristävlingen 2016

Miljöpristävlingen som hölls i samband med Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon har fått sina vinnare. Nästan 500 bidrag kom in under helgen!

Läs mer »

​Lidingöloppet MTB öppnar anmälan för 2017

Idag öppnar anmälan till Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, som arrangeras för femte gången lördagen den 6 maj 2017. Specialpris för tidigt anmälda!

Läs mer »

Lidingöloppet MTB 2016

Lördagen den 7 maj arrangerades Lidingöloppet MTB 2016. Läs om loppdagen i den här artikeln

Läs mer »

Tack för ett härligt lopp 2016

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare, publik, funktionärer och partners för ett fantastiskt Lidingöloppet MTB 2016. Här kan du se några bilder från gårdagen.

Läs mer »

Lidingöloppet MTB 2016 avgjort

Fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB avgjordes idag den 7 maj. Strålande sol och +20 grader bjöds alla cyklister på. Det blev en spännande dag där spurtstrid mellan fyra man avgjorde vem som skulle segra på herrsidan. Längst strå drog Lars Bleckur. I damklassen var Isabelle Söderberg den som var starkast och var bara 8 sekunder från banrekordet.

Läs mer »

Lidingöloppet MTBs damklass kommer att bjuda på en tuff fight

Den 7 maj avgörs den fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB. Det kommer att vara en tuff fight om segern på damsidan där det kommer att koras en helt ny segrare.

Läs mer »

Sponsorlogo
BilderoFilmer

Annons