Välkommen till TCS Lidingöloppet 22-24 september 2017

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Gör din anmälan till 2017 här »

 

 

Läs även om...

Sponsoransvarig vikariat

Lidingöloppet söker en driven, innovativ och engagerad sponsoransvarig för ett vikariat till och med oktober 2018.

Läs mer »

Räddarna på loppet

Sedan många år tillbaka samarbetar Lidingöloppet med Röda Korset. Waia Cheung är en av huvudfunktionärerna från Röda Korset som vet vad som krävs för att organisera upp arbetet.

Läs mer »

Köp Klassiker-paket!

Äntligen! Nu finns det möjlighet att köpa startplatser till alla fyra loppen som ingår i En Svensk Klassiker på en och samma gång.

Läs mer »

Vad vill Du läsa?

Vi strävar ständigt efter att bli bättre och undrar nu vad just du saknar eller vill läsa om i vårt nyhetsbrev? Tyck gärna till och hjälp oss bli bättre!

Läs mer »

Framgångsrik App blev välgörenhet

Tata Consultancy Services, TCS, gav 5 kronor för varje nedladdning av den app som TCS också hade tagit fram, till Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Läs mer »

Mikael blev årets funktionär

Pris för årets funktionär 2016 har delats ut. Mottagare av priset blev Mikael Tarandi som varit funktionär i 50 år har utfört många olika arbetsuppgifter.

Läs mer »

Klubbchef IFK Lidingö Friidrott

Vill du vara med och värna och utveckla en guldklimp samt sätta trender och goda exempel inom föreningslivet?

Läs mer »

TCS Raceapp

Nu kan du ladda ned TCS Lidingöloppet-appen. 

Läs mer »