Välkommen till TCS Lidingöloppet 22-24 september 2017

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Anmälan 2017 är öppen  »

Tack för i år!
Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagre, funktionärer, publik och partners för en häftig TCS Lidingöloppshelg. Anmälan till lopphelgen 22-24 september 2017 öppnar fredagen den 30 september 2016.    
 

 

Läs även om...

Lidingöloppet arrangerar Vårmilen 2017

Den 7 maj är det dags för Vårmilen. Ett lopp som arrangeras av Lidingöloppet i härlig natur i Lidingöskogarna. En av Stockholms vackraste milbanor.

Läs mer »

Spurtpris POLAR

Under TCS Lidingöloppshelgen fanns möjlighet att spurta hem en POLAR M400-klocka på upploppet. Läs vinnarnas egna ord om sina lopp.

Läs mer »

Rosa Bandetloppet

Med hjälp av alla deltagare och besökare blev utfallet av årets Rosa Bandetlopp hela 252 400 kr till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj!

Läs mer »

TCS Raceapp

Nu kan du ladda ned TCS Lidingöloppet-appen. 

Läs mer »

Charlotta Fougberg bästa svensk i Rosa Bandet-loppet

Det första Rosa Bandet-loppet (fd. Lidingö Tjejlopp) har avgjorts. Charlotta Fougnerg blev bästa svensk i loppet som stöttar svensk Cancerfroskning.

Läs mer »

#SILVAfightingface på TCS Lidingöloppet 2016

SILVA hade en fotostation under TCS Lidingöloppshelgen. Nu finns bilderna upplagda

Läs mer »

Torbjörn i målet

Du som har sprungit ett Lidingölopp har säkert sprungit förbi Torbjörn strax före mållinjen. Eller så har han satt en medalj om halsen på dig efter målgång. Torbjörn Jarlemark från IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb har varit funktionär för Lidingöloppet i sju år.

Läs mer »

Smilegate-bilder

Här kan ni klicka in och kika bilderna från när ni sprang igenom Colgates Smilegate.

Läs mer »