Välkommen till TCS Lidingöloppet 22-24 september 2017

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Anmälan 2017 är öppen  »

Tack för i år!
Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagre, funktionärer, publik och partners för en häftig TCS Lidingöloppshelg. Anmälan till lopphelgen 22-24 september 2017 öppnar fredagen den 30 september 2016.  

 

Läs även om...

Rosa Bandetloppet

Med hjälp av alla deltagare och besökare blev utfallet av årets Rosa Bandetlopp hela 252 400 kr till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj!

Läs mer »

Charlotta Fougberg bästa svensk i Rosa Bandet-loppet

Det första Rosa Bandet-loppet (fd. Lidingö Tjejlopp) har avgjorts. Charlotta Fougnerg blev bästa svensk i loppet som stöttar svensk Cancerfroskning.

Läs mer »

#SILVAfightingface på TCS Lidingöloppet 2016

SILVA hade en fotostation under TCS Lidingöloppshelgen. Nu finns bilderna upplagda

Läs mer »

Smilegate-bilder

Här kan ni klicka in och kika bilderna från när ni sprang igenom Colgates Smilegate.

Läs mer »

Vinnare korade i TCS Lidingöloppet 15

Under lördag förmiddag korades segrarna i TCS Lidingöloppet 15 för både damer och herrar. Loppet över 15 km avgjordes i strålande väder. Segrade gjorde Betesfa Ayele, Etiopien, på rekordtiden 45:44. På damsidan var Alemi Tsegaye, Etiopien, snabbast med tiden 53:40.

Läs mer »

TCS Raceapp

Nu kan du ladda ned TCS Lidingöloppet-appen. 

Läs mer »

Japhet Kipkorir och Maria Larsson segrare i det 52:a TCS Lidingöloppet

Den 52:a upplagan av klassiska TCSLidingöloppets 30 km är nu avgjord och dagen bjöd på riktigt bra löpväder. 

Läs mer »

Torbjörn i målet

Du som har sprungit ett Lidingölopp har säkert sprungit förbi Torbjörn strax före mållinjen. Eller så har han satt en medalj om halsen på dig efter målgång. Torbjörn Jarlemark från IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb har varit funktionär för Lidingöloppet i sju år.

Läs mer »

Spännande elitfält i TCS Lidingöloppet 30

Ett spännande elitfält i årets 30 km då det i år är många som aspirerar på segern. I svenska ögon är Mustafa Mohameds start den mest intressanta. ”Musse” har siktet inställt på seger och bryta en 7 år lång Kenyansk segersvit.

Läs mer »

Tätt bland eliten i TCS Lidingöloppet 15

På lördag förmiddag avgörs TCS Lidingöloppet 15. Ett häftigt lopp över 15 km i Lidingöskogarna. Det kommer bli en fullspäckad lördag med snabbfotade löpare, svenska som internationella.

Läs mer »