Sidan hittades inte

Läs även om...

TCSLidingöloppet

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Startbevis
Startbevisen är utskickade per post och digitalt.
Läs Startbeviset redan nu »
Hitta ditt startnummer här »


Hämta ut nummerlapp
Saknar du ditt Startbevis, kolla upp ditt exakta startnummer och ta med din giltiga legitimation till nummerlappsutdelningen.

Omseedning-Byten-Anmälan

*Det är inte möjligt att göra några omseedningar under söndagen.
*Vill du göra ett namnbyte eller byta av klass går det nu endast att göra på plats i Efteranmälan på Lidingövallen. Här kan du läsa om vad som gäller för att göra ett byten av en deltagare/klass
till en annan  »

Läs mer »

Lidingö Ultra och Vårmilen

Stort tack alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik! Vi välkomnar er tillbaka den 7 maj 2017. 

Fram till efter TCS Lidingöloppet kommer vi ha begränsad telefonservice. Vi kommer svara på mail men med lite lägre tempo än vanligt. 

Läs mer »

Lidingöloppet MTB

Stort tack till alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik för årets arrangemang! Vi välkomnar er tillbaka den 6 maj 2017. Anmälan är öppen »

Fram till efter TCS Lidingöloppet kommer vi ha begränsad telefonservice. Vi kommer svara på mail med lite lägre tempo än vanligt. Vi vill önska er alla en fortsatt skön cykelhöst!


Läs mer »