Lidingöloppet MTB - ett av Sveriges största MTB-lopp den 7 maj 2016!

Den 7 maj 2016 är det dags för den 4:e upplagan av Lidingöloppet MTB, Stockholms största MTB-lopp på en mäktig bana i havsnära natur. En unik cykelupplevelse för alla åldrar och lika utmanande för elit som motionär. Välj mellan 63 km, 23 km och två olika distanser för barn. Lidingöloppet MTB 63 km är seedningsgrundande för Cykelvasan! Anmälan går att göra på plats på Lidingövallen!

Resultat Lidingöloppet MTB 2016

Läs även om...

Lidingöloppet MTBs damklass kommer att bjuda på en tuff fight

Den 7 maj avgörs den fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB. Det kommer att vara en tuff fight om segern på damsidan där det kommer att koras en helt ny segrare.

Läs mer »

Jämnt herrstartfält i Lidingöloppet MTB 2016

När den fjärde upplagan av Lidingöloppet MTB arrangeras är det ett herrstartfält som är meriterat. Den absoluta toppen cyklar EM, men annars kommer som vanligt stora delar av eliten till Lidingö. Det finns några riktigt vassa åkare som kommer göra upp om segern.

Läs mer »

Snabba frågor med Henrik Öijer

Inför den 7 maj har vi snackat med Henrik Öijer, Falu CK, som är en rutinerad herre och som dessutom driver en välbesökt blogg. Förra året kom han 11 hos oss och det ska bli spännande att se vad han kan göra i år.

Läs mer »

Snabba frågor med Isabelle Söderberg

Ett spännande namn i årets lopp är Isabelle Söderberg, team Ormsalva, den rutinerade och OS-meriterade landsvägscyklisten. Isabelle är tillbaka i MTB-sadeln och det blir intressant hur loppet går när tävlignshornen kommer fram.

Läs mer »

Dela ditt lopp med RaceONE

RaceONE är en ny app som utnyttjar GPS:en i din mobil för att låta din familj och vänner följa varje meter av loppet. Den deltagare som har flest följare under loppet vinner en startplats till Lidingöloppet MTB 2017!

Läs mer »

Rudy Project Hill Race

För deltagare i Lidingöloppet MTB 63 km gäller ett nytt spurtpris i Bosöbacken. Snabbast upp i dam respektive herrklassen motion 63 km vinner Rudy Project produkter för ett värde av 5000 sek var! 

Läs mer »

Snabba frågor med Nellie Larsson

Inför Lidingöloppet MTB den 7 maj har vi bytt några ord med den entusiastiska och glada Nellie Larsson, CKX/Cykelmagneten . Nellie som 2015 hade ett starkt år och blev 4:a i Långloppscupen och 6:a i Cykelvasan.

Läs mer »

Snabba frågor med Johan Landström

Vi tog oss ett snack med Johan Landström, Team Ormsalva, inför Lidingöloppet MTB nästa helg. Johan som är en rutinerad MTB-cyklist med seger i bl.a. Cykelvasan. 

Läs mer »

Sponsorlogo
BilderoFilmer

Annons