Lidingöloppet MTB är tillbaka den 2 maj 2015!


I år är det dags för den tredje upplagan av Lidingöloppet MTB 63 km. Nyhet för i år är 2 nya distanser med Lidingöloppet MTB 23 km motionsklass eller tävlingsklasser för ungdomar samt Lilla Lidingöloppet MTB på 3 km. Anmälan till de olika loppen görs på plats den 2 maj. Varmt välkomna!

 Läs även om...

Sista anmälningsdag 23/4

Glädjande nyheter för er som ännu inte säkrat er plats till Lidingöloppet MTB! Anmälan till årets upplaga håller öppet via hemsidan till och med torsdag den 23 april. Över 1500 cyklister är redan anmälda och ännu finns det platser kvar i samtliga distanser. Välkomna att inleda årets cykelsäsong med oss den 2 maj!

Läs mer »

Matthias Wengelin cyklar Lidingöloppet MTB 2015

Matthias Wengelin som vann premiärupplagan av Lidingöloppet MTB kommer tillbaka 2015. Matthias är en av Sveriges mest framstående MTB-cyklister och kommer att utmana om segern i årets upplaga av Lidingöloppet MTB >>

Läs mer »

Medaljer och Plaketter

Etta, två, trea eller bara fullföljt loppet? Alla som går i mål får ett bevis på att de fullföljt Lidingöloppet MTB. Såhär ser plaketter och medaljer ut

Läs mer »

Platser kvar på MTB-träningshelg

Det finns fortfarande platser kvar till MTB-träningshelg den 24-26 april på Rönneberga Kursgård, Lidingö. Bland annat kommer Calle Friberg & Jessica Clarén vara med för att ge dig bästa tänkbara uppladdning inför ditt lopp den 2 maj.

Läs mer »

Nyhetsbrev april - 3 veckor kvar!

Läs det senaste nyhetsebrevt och börja ladda inför starten den 2 maj

Läs mer »

Vi hjälper Team Rynkeby Täby att samla in pengar

Lidingöloppet MTB och Team Rynkeby inleder ett samarbete där Lidingöloppet skänker pengar till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Bland annat går alla intäkter från helgens barnaktiviteter, Knatte MTB och Knatteultran, oavkortat till insamlingen.

Läs mer »

Tävla om startplats till Cykelvasan

SILVA som är samarbetspartner till Lidingöloppet tävlar nu ut en startplats till Cykelvasan till alla er som anmäler er innan den 15 april. 

Läs mer »

Påsktävling!

Tillsammans med en av våra bloggare, Christofer Cedervall, kör vi nu en påsktävling för alla barn och ungdomar!

Läs mer »