Lidingöloppet MTB är tillbaka den 2 maj 2015 - Anmälan är öppen!


Nu har vi öppet igen efter julstängt. Telefontiderna är som vanligt 09:30-15:30.Tack till alla cyklister, funktionärer, samarbetspartners och besökare som bidrog till att genomföra Lidingöloppet MTB 2014 på bästa sätt. Läs mer om dagen här »  Välkomna tillbaka 2 maj 2015!

 


Läs även om...

Lidingöloppet MTB-träningshelger 2015

Nu finns möjligheten att komma till Lidingö för att delta i Lidingöloppets MTB-träningshelger. Med bästa tänkbara uppladdning inför din prestation på loppdagen i maj.

Läs mer »

STARK Magasin stärker samarbetet

STARK Magasin stärker samarbetet tillsammans med Lidingöloppet MTB och fortsätter som mediapartner 2015.

Läs mer »

Sweden Bike Expo 2014

Under helgen den 14-16 november fanns Lidingöloppet MTB på plats under Sweden Bike Expo på Kistamässan. 

Läs mer »

Nya klasser 2015

Under tävlingshelgen den 2-3 maj 2015 kommer två nya klasser att introduceras. Lidingöloppet MTB 23 km och Lilla Lidingöloppet MTB på 6 km.

 

Läs mer »

Jultävling 2014

Alla tävlingar är nu avslutade och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

Läs mer »

Nytt samarbete

Lidingöloppet och Eurovator inleder ett nytt samarbete inom digital marknadsföring. Samarbetet innefattar även Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon.

Läs mer »

Testa pannlampor i cykelspåret

Dags att ladda upp för träningspassen under de mörka höstkvällarna. Med en pannlampa på hjälmen kan du fortsätta att träna i skogen lång tid framöver.

Läs mer »

Extra lycka

I torsdags samlades ett gäng namnkunniga och entusiastiska MTB-cyklister för att köra ett gemensamt träningspass på Lidingöloppet MTB-spåren. Med Andreas Danielsson i spetsen, utgick de från Tvåhjulsmästarbutiken Maltes på Lidingö och gav sig sedan iväg. 

Läs mer »

Sponsorlogo

Annons