Välkommen den 6 maj 2017!

Den 6 maj 2017 är det start för den 5:e upplagan av Lidingöloppet MTB.  Det arrangeras flera olika cykellopp för både elit, motionär, ungdomar och barn.  Upplev ett av Sveriges största MTB-lopp, 20 min från centrala Stockholm. 

Anmälan är öppen »
Läs även om...

Bli vår bloggare

Nu har du möjligheten att bli en av våra två officiella bloggare där du får skriva av dig om all din träning och tankar kring allt MTB-relaterat.

Läs mer »

Den olympiska effekten

OS-guld kan betyda mycket för en sport. Läs vad Andreas Danielsson har för tankar kring Jenny Rissveds framgångar.

Läs mer »

MTB-läger 30/9-2/10

Träningsläger på Lidingö med Calle friberg och Henrik Sparr. Lisa Nordén kommer och gästföreläser. Nu är schemat klart. Häng med du också!

Läs mer »

Sammandrag Lidingöloppet MTB 2016

Återupplev loppet från den 7 maj 2016. Följ med på denna cykelpropagandadag ute i den fantastiska Lidingönaturen! 20 minuter med det bästa från loppet.

Läs mer »

Sista spurten för specialpris på anmälningsavgiften

Söndagen den 12:e juni är sista dagen du har möjlighet att köpa en startplats till specialpris.

Läs mer »

Barnaktiviteter på Lidingöloppets Vårhelg

Under årets upplaga av Lidingöloppets Vårhelg den 7-8 maj på Lidingövallen arrangerades barnaktiviteter på Kids Zone för andra året i rad. 

Läs mer »

Vinnare Miljöpristävlingen 2016

Miljöpristävlingen som hölls i samband med Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon har fått sina vinnare. Nästan 500 bidrag kom in under helgen!

Läs mer »

​Lidingöloppet MTB öppnar anmälan för 2017

Idag öppnar anmälan till Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, som arrangeras för femte gången lördagen den 6 maj 2017. Specialpris för tidigt anmälda!

Läs mer »

Sponsorlogo
BilderoFilmer

Annons