Tack för i år! Välkommen tillbaka 7 maj 2017

Stort tack alla deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik! Vi välkomnar er tillbaka den 7 maj 2017. Ultralöpning

Ultradistans, som även kallas ultramaraton, är en löpgren med distanser som är längre än den traditionella maratondistansen på 4,2 mil. Fler och fler löpare knäcker koden och kommer på hur roligt det är att springa riktigt långt, ultralångt. Är du redan en av dem? Eller kanske är du på väg över tröskeln? Lidingöloppet Ultramarathon 50K erbjuder en rejäl utmaning, oavsett vilken typ av löpare du är.

Historiskt sett så lockade det ett fåtal professionella löpare att springa långa sträckor och då framför allt i USA och Sydafrika. 1951 var det premiär för London to Brighton, en tävling på 90 km som var värdsledande ett antal år. När intresset för maratonlöpning ökade kraftigt i början av 80 talet så började det arrangeras fler Ultralopp.

Lidingöloppet Ultramarathon genomförs för 10:e gången 2017 i fantastisk miljö och ett underbart spår. Banan består till stora delar av det kända Lidingöloppsspåret men visar också upp nya löpinbjudande delar av Lidingö.

Resultat Lidingöloppet Ultramarathon och Vårmilen

 

Läs även om...

Anmälan till Ultran 2017 öppnar

Lidingöloppet Ultramarathon som arrangeras för 10:e gången, jubileumsår, söndagen den 7 maj 2017. För alla som anmäler sig innan den 1 augusti ingår både specialerbjudanden och chans att vinna priser!

Läs mer »

Vinnare Miljöpristävlingen 2016

Miljöpristävlingen som hölls i samband med Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon har fått sina vinnare. Nästan 500 bidrag kom in under helgen!

Läs mer »

Ultramarathon och Vårmilen 2016

Fantastiskt väder, flera olika löpdistanser och en arena med sportmässa välkomnade deltagarna på Lidingövallen då Lidingöloppet Ultramarathon 26 k & 50K med Vårmilen och skulle avgöras. 

Läs mer »

Snart dags för Lidingöloppets Vårhelg

I helgen är det dags för årets första motionsutmaning på Lidingö! Lidingöloppets Vårhelg bjuder på flera lopp för både cykling och löpning för hela familjen. 

Läs mer »

Lidingöloppet Ultramarathon och Team Rynkeby Täby samarbetar

Lidingöloppet Ultramarathon och Team Rynkeby fortsätter sitt samarbete där Lidingöloppet skänker pengar till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. 

Läs mer »

Dela ditt lopp med RaceONE

RaceONE är en ny app som utnyttjar GPS:en i din mobil för att låta din familj och vänner följa varje meter av loppet. Den deltagare som har flest följare under loppet vinner en startplats till det lopp du sprungit i 2017!

Läs mer »

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten