I filmen är det du som är huvudpersonen. Vi filmar dig flera gånger under loppet samt när du springer i mål. Sedan klipper vi ihop dina bilder med det bästa från hela TCS Lidingöloppshelgen.

 

Filmen är 1 minut och den kostar 99 kr 

Vilka lopp filmar vi Mitt Lidingölopp: Filmen går att köpa om du genomför något av följande TCS Lidingölopp:
TCS Lilla Lidingöloppet
Rosa Bandet-loppet
TCS Junior- eller Seniorklasser
TCS Lidingöloppet 15
TCSLidingöloppet 30
OBS! Inte tillgänglig för På Gång, Knatteloppet, TCS LidingöRullet eller TCS LidingöRuset.


Så här går det till:

Inspelning: Under TCS Lidingöloppet har vi filmkameror utplacerade vid 4 tidskontroller under loppet. Genom tidtagningssystemet så vet vi när du springer förbi varje kamera. Kontrollerna är:
Hustegaholm
Grönsta
Abborrbacken
förvarningen 400 m från mål
Målgången

Se din målgång: Några dagar efter TCS Lidingöloppet kan du se din målgång som är ett av klippen som är med med i filmen. Du söker på ditt namn eller startnummer. 

Redigering: Efter TCS Lidingöloppshelgen klipper vi ihop en film med det bästa från årets TCS Lidingölopp som tillsammans med dina klipp blir den slutliga filmen. 

Leverans: Inom 2 veckor efter loppet får du ett mail av oss ”Nu är filmen klar, ”Mitt Lidingölopp”. Då kan du köpa filmen och ladda ner den i HD-format. Sen är det bara för dig att visa den för dina vänner och kanske ladda upp den på Instagram eller Facebook.

Hur beställer jag filmen: Du kan beställa filmen när du gör din anmälan till ditt Lidingölopp eller på plats i TCS Lidingöloppsmässan under lopphelgen. Dagen efter loppet kan du se din målgång och beställa filmen på mittlidingolopp.se

Klicka på bilden för att under lidingöloppshelgen se livesändningar, se din målgång och köpa din film Mitt Lidingölopp!

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med