Partner


Team Sportia är en kedja bestående av ett hundratal butiker som ägs och drivs av hängivna eldsjälar som själva är aktiva inom det lokala föreningslivet. Och som alla har ett genuint intresse för sportartiklar och gärna delar med sig av sina detaljkunskaper inom idrotter som cykling, löpning, simning och längdskidåkning. Välkommen in så hjälper vi dig med allt du behöver för Lidingöloppets Vårhelg!

Leverantör

Enervit finns i 37 länder runt om i hela världen och är bl.a. officiell leverantör till alla lopp i En Svensk Klassiker och till till SHL (Svenska Hockey Ligan) samt Svenska Skidskyttelandslaget. Enervits vision är att tillfredsställa aktiva människors behov för energi- och näringstillskott på både elit- och motionsnivå genom att erbjuda produkter som hjälper dem att prestera maximalt och nå sina mål i träning och tävling.

Från 2016 kommer alla som springer något av Lidingöloppets lopp att bli bjudna på Enervit sportdryck vid vätskekontrollerna. Vi är superladdade, och hoppas att få träffa massor av lika laddade löpare i kontrollerna!


Rönneberga är en vacker och inspirerande plats på Lidingö, anpassad för kreativa möten och konferenser. Endast 20 min från Stockholm city med underbar utsikt över Stockholms inlopp. Här erbjuds starka helhelts upplevelser i familjär rofylld och utvecklande miljö – Våra hotellrum och konferenslokaler ligger de flesta med underbar utsikt och centralt på anläggningen. Totalt sett har vi 100 rum varav 12 dubbel , lägenheter samt 15 konferenslokaler där den största lokalen tar 170 personer i biosittning. Välkomna!Access Rehab driver specialistkliniker för idrottare. På våra kliniker arbetar naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare i team för att kunna hjälpa dig som är aktiv på bästa sätt efter dina behov. Vi brinner för all typ av idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer. Genom åren har vi hjälpt elitidrottare, som vunnit  en mängd olika mästerskap, med skadeförebyggande träning och behandling. Våra kliniker hittar du i Vasastan, Hammarby Sjöstad och i Karlskrona på Blekinge Health Arena.

Mediapartner:

STARK Magasin skriver om riktig träning. Inga genvägar, inget "komma i sommarformen" – bara riktig träning. Träningsscheman, profiler, experter etc. allt hittar du här. STARKs läsare tränar lite hårdare, det är bland annat därför vi valt att samarbeta med Lidingöloppet MTB. STARK säljs på ca 2000 ställen i Sverige och Norge, på bland annat Pressbyrån och SevenEleven, och digitalt via Ztory och Readly samt, såklart, som prenumeration.

 

Lidingöloppet Ultramarathon arrangeras i samarbete med