Lidingöloppet - Nyheter

Långlöpning, deltagarrekord och snabba löpare på Lidingö

08/05/2018

I helgen arrangerades Lidingöloppet Ultramarathon och Vårmilen. En härlig löpardag för de drygt 1500 löparna i solen på Lidingö med bl.a. David Nilsson, Charlotte Karlsson, Anna Haag och Emil Jönsson på startlinjen för Vårmilen som slog nytt deltagarrekord.

Read more »

Köp riktigt schysst mat från Baton Rouge på arenan på söndag

02/05/2018

Baton Rouge är ett Lidingöbaserat företag som har två restauranger och en food truck. På Lidingövallen kommer deras Food truck att finnas där besökare kommer kunna köpa riktigt schysst ekologisk mat.

Read more »

Team Sportia sätter sitt eventbolag i konkurs – Lidingöloppets Vårhelg tappar sin huvudsponsor

12/04/2018

För någon vecka sedan fick vi informationen att Team Sportias evenemangsbolag försatts i konkurs. Vilket innebär att Lidingöloppets Vårhelg blir av med sin huvudsponsor.

Read more »

Förbered dig inför vårens löpning

11/04/2018

Äntligen vår! Vad behöver du tänka på nu i början av löparsäsongen? I år har ju vintern varit tuff med mycket snö även i södra Sverige. Det betyder att många av er tagit ett längre uppehåll från löpningen än vanligt.

Read more »

Linimentskola med Mr Ormsalva

26/02/2018

Vi har pratat liniment och muskelvård med en person som vet mer än de flesta om uthållighetsidrott och slutkörda muskler

Read more »

Daniel trivs på Lidingö

08/02/2018

Daniel Nilsson trivs på Lidingö. Han bor här, bara ett stenkast från Lidingövallen. Han har genomfört alla Lidingölopp sedan 1999. Han har sprungit Lidingöloppet Ultramarathon nio gånger, varit tvåa två gånger – och övriga sju lopp har han vunnit!

Read more »

Nytt kundforum för Lidingöloppet Ultramarathon

01/02/2018

Från den 1 februari öppnas ett nytt kundforum med frågor och svar kring alla Lidingöloppets olika lopp. Här kan du få svar på de frågor du har från våra kunniga medarbetare. 

Read more »

Träna inför Vårmilen med Racefox

24/01/2018

Visste du att åtta av tio löpare springer med för långa steg och med felaktig hållning? Nu lanserar TCS Lidingöloppet och Vårmilen den digitala coachen Racefox som hjälper dig att bli en snabbare löpare genom att förbättra din löpteknik – medan du springer.

Read more »

Starka Anna gillar våren på Lidingö

22/01/2018

Anna Bylund var snabbast av alla i STARK Magasin och Lidingöloppets Ultrakombo i våras. Det vill säga 63 km MTB-cykling på lördagen och 50 km löpning på söndagen.

Read more »

Christine bloggar inför sin Ultrakombo

19/12/2017

Christine Tedenlind är utvald som vår bloggare för Ultrakombon. Nu kan du läsa hennes första inlägg.

Read more »

Insamling till Barncancerfonden gav 13900 kr

15/05/2017

De 6-7 maj arrangerades Lidingöloppets Vårhelg som består av Lidingöloppet MTB, Lidingöloppets Ultramarathon samt Vårmilen. Helgen hade i år deltagarrekord och på plats bland alla deltagare och besökare fanns Team Rynkeby Täby för att sköta knatteaktiviteterna på Lidingövallen.

Read more »

Vinnare Miljötävlingen 2017

12/05/2017

Nu är vinnarna i miljötävlingen dragna. Tack till alla som tog med sig sitt skräp till målet och till er som slängde skräpet i sopkorgar vid vätskestationerna. 

Read more »

Ultrakombon - en utmaning över det vanliga

11/04/2017

Lidingöloppet presenterar tillsammans med STARK Magasin en utmaning över det vanliga.

Read more »

Innehåll vätskekontroller

03/04/2017

När du springer hos oss passerar du ett antal välfyllda vätskekontroller. Vid dessa finner du:

Read more »

Frågor och svar om Enervit

03/04/2017

Under Lidingöloppets vårhelg serveras sportdryck från Enervit. Se en sammanställning av de vanligaste frågorna om just Enervit.

Read more »

Tina Forsberg - Ultraambassadör

24/02/2017

Tjusningen med löpning är något som många människor har funnit och ofta så löps det en mil eller max två åt gången. Men sen så finns det de där personerna som inte nöjer sig med att springa en mil eller två utan deras ögon är fästa vid horisonten och nyfikenheten om vad som finns där bakom gör att det enda alternativet är att fortsätta springa.

Read more »

Så hjälper 2XU dig mot dina mål

24/02/2017

Vad ska man tänka på när man väljer kläder och på vilket sätt kan kläderna hjälpa mig i träningen? 2XU, klädesmärket med fokus på kompression ger tips varför just kompressionskläder är träningskroppens bästa vän.

Read more »

Dra ihop kompisgänget och spring Vårmilen

16/02/2017

Den 6 maj har du möjlighet att tillsammans med 4 av dina bästa kompisar delta i vårens vackraste millopp. Anmäler du 4 personer får du den 5:e startplatsen utan kostnad.

Read more »

Boenderbjudande

16/02/2017

I samband med Lidingöloppets Vårhelg så har vår partner Rönneberga tagit fram ett schysst boendepaket för dig som deltar i loppet.

Read more »

Tips på träningsmat

17/02/2017

Kan du ibland undra vad som är bra att äta i samband med ett träningspass? Här hittar du tips hur du kan tänka kring maten.

Read more »

Lidingöloppet Ultramarathon arrangeras i samarbete med