Kommunikationsansvarig och projektledare för Lidingöloppet

Är du intresserad av att jobba i en sportig och dynamisk verksamhet med hälsa och hållbarhet som ledstjärna?

Är du strategisk och samtidigt operativ som kan skapa kommunikation kring event i världsklass?

Har du bra koll på den digitala utvecklingen och dess möjligheter?

Då kan Lidingöloppet vara rätt plats för dig att lägga en del tid.

Vi söker en marknadsutbildad kommunikationsansvarig på 50% som bl a arbetar med följande områden:

- Kommunikation: Tillsammans med VD skapar och utvecklar kommunikationsstrategier som följer den värdegrund Lidingöloppet står för inom samtliga event. Du planerar och driver marknad/kommunikationsarbetet både med interna resurser och inköpta tjänster. Du har kunskap inom CRM och målgruppsanpassad planering. 

- Marknad: Du skapar en marknadsplan för Lidingöloppet och genomför den taktiskt i samråd med VD. 

Projektledare TCS Lidingöloppshelgen, 50%: 

- Inom ramen för TCS Lidingöloppshelgen som består av 8 olika tävlingar skall dessa projektledas och säkerställas att alla initiativ och olika arbetsuppgifter säkras både genom den interna organisationen, ideella krafter samt inhyrda leverantörer. 

Du är givetvis glad och positiv och noggrann, flexibel teamspelare som förstår att söka förbättringsområden och är nyfiken på nya arbetsuppgifter.

Tjänsten/tjänsterna skall gälla från 1/1 2018 och kan både vara som anställd eller som konsultuppdrag.

Ansökan med bifogat CV och eventuella frågor kan du skicka till rekrytering@lidingoloppet.se alternativt tomas.hoszek@lidingoloppet.se  senast 30:e november 2017. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer i början av december.

Telefon Tomas Hoszek 070-513 44 88

Lidingöloppet ägs av IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrott. Vi arrangerar utöver TCS Lidingöloppet i september även andra arrangemang: Vårhelgen med Ultramarathon och Mountainbike, Skolstafetten Järva i maj, Blodomloppet Stockholm i juni samt Testloppet i september.

Lidingöloppets arrangemang