Sidan hittades inte

Läs även om...

Lidingöloppet

Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.

Läs mer »

Lidingö Ultra och Vårmilen

Helgen den 7-8 maj går startskottet för Lidingöloppet Vårhelg. På söndagen är det löpning för hela slanten och dagen börjar kl.09:00 med distanserna 50 km och 26 km. En halvtimme senare är det dags för Vårmilens 10 km. Under dagen finns en trixig hinderbana för de mindre barnen på Lidingövallen. Alla lopp går att anmäla sig till på plats under helgen!

Läs mer »

Lidingöloppet MTB

Den 7 maj 2016 är det dags för den 4:e upplagan av Lidingöloppet MTB, Stockholms största MTB-lopp på en mäktig bana i havsnära natur. En unik cykelupplevelse för alla åldrar och lika utmanande för elit som motionär. Välj mellan 63 km, 23 km och två olika distanser för barn. Lidingöloppet MTB 63 km är seedningsgrundande för Cykelvasan! Anmälan går att göra på plats på Lidingövallen!

Läs mer »