Lidingöloppet Ultramarathon

Efter förra årets lyckade lansering av Vårmilen och Knatteultran stannar de två loppen i vår Ultra-familj inför årets upplaga. Passa på att inviga året med ett riktigt skönt långlopp eller ta en mjukare start med 10 km ute på vackra Lidingö den 3 maj.

Anmälan till Lidingöloppet Ultramarathon 2015 öppen. Anmäl dig här »

Läs även om...

Vinterträning för löpare del 2


Som jag gick igenom i föregående artikel så fungerar löpträning alldeles utmärkt utomhus även på vintern. 

Läs mer »

Boosta ditt immunförsvar!


Träna hårt kan du bara göra om du är frisk. Stärk ditt immunförsvar med hjälp av maten. Kanske är det apelsinen eller yoghurten som gör att du slipper den där infektionen.

Läs mer »

Vinterträning för löpare- del1

Många tror inte att det går att utföra bra löpträning utomhus på vintern. De söker sig därmed till löpband och träningscyklar istället. Men vinterlöpning går alldeles utmärkt att utföra utomhus – här får du veta hur. - See more at: http://blogg.accessrehab.se/2015/01/15/vintertraning-lopare-del-1/#sthash.YisahuhX.hOQtncUG.dpuf
Många tror inte att det går att utföra bra löpträning utomhus på vintern. De söker sig därmed till löpband och träningscyklar istället. Men vinterlöpning går alldeles utmärkt att utföra utomhus – här får du veta hur. - See more at: http://blogg.accessrehab.se/2015/01/15/vintertraning-lopare-del-1/#sthash.YisahuhX.

Många tror inte att det går att utföra bra löpträning utomhus på vintern och därför söker sig till löpband och träningscyklar, men det går utmärkt att utföra utomhus!

Läs mer »

Vägen mot ett bättre Ultra- Rensa bort skräpet

Dags att slänga ut fluffbröd, färdigmat och bullar samt föra in rödbetor, yoghurt och havregryn.

Läs mer »

Bålträning för löpare

Detta är den första artikeln i en artikelserie kring styrketräning för löpare som vår partner Acces Rehab kommer tillhandahålla oss fram till loppstart 3 maj.

Läs mer »

Nytt samarbete

Lidingöloppet och Eurovator inleder ett nytt samarbete inom digital marknadsföring. Samarbetet innefattar även Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon.

Läs mer »

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten
Ambassadör